Kalender

Emma Holten på besøg

Der var helt stille i salen under foredraget med Emma Holten. Emma fortalte nærværende og ærligt om det forløb hun har været igennem siden hun i 2011 fik stjålet private oplysninger og billeder fra sin computer. I højt tempo snakkede hun om tillid, krænkelser og om den nye feminisme, som hun er talskvinde for.  …

Invitation til 1g elev- og forældrearrangement

Aabenraa Statsskole inviterer til 1g elev- og forældrearrangment onsdag den 4. oktober klokken 17.00-ca. 18.30. Til arrangementet vil vi bl.a. fortælle om at gå i gymnasiet og om skolens studieretninger, så eleverne er klædt på til studieretningsvalget den 9. oktober. Det er også muligt at tale med skolens studievejledere samt lærere og elever, der kender…

Idrætsdagen nærmer sig

Mandag den 21. august er det tid til årets idrætsdag på Aabenraa Statsskole. Du kan se program og regler for idrætsdagen her.

Første skoledag efter ferien

Velkommen til skoleåret 2017/18   Kommende elever og kursister i 1g og 1hf: Første skoledag er onsdag den 9. august klokken 8.45. 05 – 13.10. Vi mødes i skolens aula kl. 08.45. Praktiske informationer om skolestart m.m. er fremsendt i uge 26 – du kan også læse de praktiske oplysninger her Elever fra 17r møder efter særskilt…

Dimission 2017

Fredag eftermiddag blev årets studenter fejret i Sønderjyllandshallen ved den traditionsrige dimission. Skolens bigband Pianoforte åbnede arrangementet på festlig vis – og efter taler, legatoverrækkelser og musikalske indslag fik årets studenter overrakt deres eksamensbeviser.
Aabenraa Statsskole ønsker alle studenter anno 2017 et stort tillykke!

 

 

Dimission

Efter en veloverstået eksamensperiode får alle afgangselever på fredag den 23. juni udleveret deres eksamensbeviser ved dimission i Sønderjyllandshallen. Arrangementet starter klokken 15.00 og slutter ca. klokken 17.00, hvorefter der er forfriskninger i skolegården på Forstallé 14.

Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere (nærmere tidspunkter kommer senere).

Dimission 2017

Dimission for skolens afgangselever afholdes fredag den 23. juni kl. 15.00- ca. 17.00 i Sønderjyllandshallen.
Herefter er der forfriskninger i skolegården på Forstallé 14 efterfulgt af fotografering.

Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere. Festen starter klokken 18.30, og der vil være spisning klokken 19.00. Festen slutter klokken 01.00.

VERTIGO Filmfestival

Denne weekend står i Filmfestivallens VERTIGO’s tegn. På torsdag den 11. maj er der VERTIGO-Café hvor alle mediefagseleverne viser forårets produktioner. Lørdag er der Gallafest med middag, rød løber og fest.

Kulturfestival 2017

På fredag åbner Aabenraa Statsskole dørene til årets Kulturfestival. Her udstiller skolens billedkunstelever deres eksamensprojekter, musikholdene spiller, og elever optræder med egen lyrik. Kulturfestival 2017 foregår rundt omkring på skolen fra klokken 19-21.30.

Gallafest for afgangselever

Fredag den 21. april er den røde løber rullet ud. Alle skolens afgangselever holder gallafest i Sønderjyllandshallen, og familie og venner er velkomne til at komme og se vores 3g’ere og 2hf’ere danse Lanciers. Eleverne ankommer til hallen fra 16:30 og Lanciers starter klokken 22:00.

Forskningens Døgn 2017

Sønderjyske fødevarer var på dagsordenen, da Forskningens Døgn 2017 blev skudt i gang i aulaen på Aabenraa Statsskole. Her var elever fra ungdomsuddannelserne i Aabenraa samlet til kick-off på Forskningens Døgn 2017. Efter en kort velkomst ved borgmester Thomas Andresen, blev eleverne gennem oplæg med så fængende titel som ”Ringriderpølsen har indtaget Vesterbro” ført ind…

Næste skridt


Kontakt vejleder

Træffetid: Alle hverdage kl. 9 – 14

Email: vejledning@statsskole.dk

Telefon: 29 26 59 69

Se vejlederside
Gå til optagelse.dk

Hvis du har bestemt dig og blot søger optagelse skal du gøre det via optagelse.dk.

 

Optagelse.dk

Hent Skolebrochure 2017

Hent vores skolebrochure STX og HF som PDF.

Hent

Hent HF ASF 2015 brochure

Hent vores skolebrochure om vores HF ASF uddannelse som PDF.

Hent