Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Onsdag morgen mødte omkring 350 nye elever ind til første skoledag på Aabenraa Statsskole. Dagen startede i skolens aula, hvor elevguides stod klar til at modtage de nye elever på i 1g og 1hf. Aulaen var fyldt og stemningen spændt, da musikelever fra 2m åbnede årets første fællessamling med et musikalsk indslag. Efter en velkomst fra rektor Lone Mailandt-Poulsen, en præsentation af skolens vejledere og ledelse og et par andre indslag, gik skolens nye elever ud i klasserne sammen med deres guides og klasselærere. Resten af dagen byder blandt andet på rundtur på skolen, fotografering, udlevering af bøger og en billedstafet. Forude venter to eller tre spændende år, og i morgen starter undervisningen sammen med resten af skolens elever. Aabenraa Statsskole ønsker alle skolens nye elever velkommen.

.