Vores uddannelser


jacobandersen.net

STX

Hvis du gerne vil have en bred fagrække og samtidig fordybe dig i en studieretning, passer STX til dig. Med de rette fagvalg er STX kompetencegivende til alle videregående uddannelser.

HF

Hf er for dig, som gerne vil hurtig fremad, og som vil have en gymnasial uddannelse på to år. Du kan søge om optagelse på hf efter 9. klasse. Hf består af en bred række af fag og perioder med praktik og projektarbejde, som er målrette dit videre uddannelsesvalg.
jacobandersen.net

HF ASF

HF ASF er for unge mennesker med en ASF diagnose. Hvis du har afsluttet 9. klasse og har en diagnose, kan du søge ind på dette tilbud. HF ASF giver dig kompetencer og er adgangsgivende på lige fod med de andre HF tilbud.

Nyheder om uddannelser


 • Frikvarter med banjo og blues

  Det var svært at stå stille, da folk-bandet All My Exes gæstede Aabenraa Statsskole torsdag formiddag og satte skolens atriumgård i svingninger med country, blues og banjoklang. All My Exes besøgte Statsskolen som optakt til årets Tønder Festival sidst i august.

 • Folkedans for vores nye elever

  Der blev danset, svedt og grint, da 1g og 1hf efter en uges tid på skolen mødtes til folkedans i idrætshallen. Til tonerne fra harmonikaen blev de unge af idrætslærere Gitte og Rikke kyndigt guided igennem Do-si-do’s og familieseksture. Det var sjovt at se på, men helt sikkert sjovere at være med til. Flere billeder…

 • Idrætsdagen nærmer sig

  Mandag den 21. august er det tid til årets idrætsdag på Aabenraa Statsskole. Du kan se program og regler for idrætsdagen her.

 • Første skoledag

  Onsdag morgen mødte omkring 350 nye elever ind til første skoledag på Aabenraa Statsskole. Dagen startede i skolens aula, hvor elevguides stod klar til at modtage de nye elever på i 1g og 1hf. Aulaen var fyldt og stemningen spændt, da musikelever fra 2m åbnede årets første fællessamling med et musikalsk indslag. Efter en velkomst…

 • Første skoledag efter ferien

  Velkommen til skoleåret 2017/18   Kommende elever og kursister i 1g og 1hf: Første skoledag er onsdag den 9. august klokken 8.45. 05 – 13.10. Vi mødes i skolens aula kl. 08.45. Praktiske informationer om skolestart m.m. er fremsendt i uge 26 – du kan også læse de praktiske oplysninger her Elever fra 17r møder efter særskilt…

 • Årets første studenter

  Flaget strøg til tops mod en skyfri sommerhimmel mandag morgen, da årets første studenter sprang ud på Aabenraa Statsskole. Klokken 9.05 kunne Daniel Zornow Kruse fra 3f kalde sig årets første STX-student, da han afsluttede sin eksamen i almen studieforberedelse med emnet steroider. Forude venter et år med rejser og arbejde, hvorefter Daniel har planer…

 • Dimission 2017

  Dimission for skolens afgangselever afholdes fredag den 23. juni kl. 15.00- ca. 17.00 i Sønderjyllandshallen.
  Herefter er der forfriskninger i skolegården på Forstallé 14 efterfulgt af fotografering.

  Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere. Festen starter klokken 18.30, og der vil være spisning klokken 19.00. Festen slutter klokken 01.00.