Som ung i Aabenraa Kommune har du mulighed for at få 1-3 anonyme samtaler, om de forskellige problemer eller mistrivsel du oplever, uanset årsagen.

Tilbuddet er en del af en forebyggende og behandlende indsats for unge og deres familier og netværk.

Vi tilbyder Åben Anonym Rådgivning ugentligt og træffes hver torsdag fra kl. 14-17 i Familie- og Ungecenteret på adressen: Rådhusgang 4, 6200 Aabenraa (stueetagen).

Ungekonsulenten Annette Giuranna træffes her på Statsskolen: Hver torsdag fra kl. 9-13 i lokale B009 (tidl. B32).

Du kan bare dukke op, eller du kan forinden ringe, sende sms eller email, og vi kan aftale et tidspunkt for en samtale på skolen eller i Ungecenteret på et andet tidspunkt. Man kan som udgangspunkt få op til 3 anonyme samtaler individuelt eller som familie, og derefter få rådgivning og afklaring på, hvad der fremadrettet kunne være optimalt. Ved afbud/sygdom hænges en seddel op på lokalet, men du kan altid give enten din studievejleder besked om, at ville tale med mig eller kontakte mig direkte på nedenstående kontaktnummer for at få en tid.

Vi har en udvidet aftale med skolen om, at alle studerende uanset alder eller problemstilling kan få samtaler med mig og gerne må ligge i skoletiden, når jeg kommer på skolen.

Jeg glæder mig til at se dig 😉

Venlig hilsen

Annette Giuranna, Ungekonsulent v. Ungecenteret, Rådhusgang 4, 6200 Aabenraa
Email: abg@aabenraa.dk eller ungeraadgivning@aabenraa.dk, mobil 51468761