Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Coronavirus/Covid-19
Information om håndtering på Aabenraa Statsskole.
Siden vil blive opdateret løbende.

Aabenraa Statsskole er lukket til og med mandag den 13. april på baggrund af statsministerens melding om lukning af uddannelsesinstitutioner.
Det er vigtigt, at alle elever holder sig orienteret via Lectio, hvor information omkring virtuel undervisning, lektier mm. vil foregå.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen på tlf. 51 19 27 59 eller lmp@statsskole.dk

Hvis du har brug for teknisk support, kan du kontakte vores systemadministrator på Jesper Clausen via mail på jc@statsskole.dk

Mere information:
Du kan læse mere om håndtering og forebyggelse af coronavirus/covid-19 på følgende hjemmesider:

www.coronasmitte.dk

www.sst.dk/corona

27.3.20

God råd til trivsel og mental sundhed – fra Sundhedsstyrelsen

Mange oplever det som svært at være hjemme i forbindelse med COVID-19/coronavirus. Sundhedsstyrelsen har derfor samlet 11 gode råd til, hvordan man kan fastholde og styrke sin mentale sundhed og trivsel.
Du kan se de 11 råd her

27.3.20

Informationsmateriale om COVID-19 fra Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har sendt os opdaterede materialer om COVID-19/coronavirus, som de beder os dele med jer.

Spørgsmål og svar særligt til forældre
Rigtig mange forældre sidder med spørgsmål om den nye coronavirus og de skærpede anbefalinger. Derfor har Sundhedsstyrelsen lavet et dokument med de typiske spørgsmål og svar, som kan hjælpe forældre med at klare hverdagen.

Download og se spørgsmål og svar her: https://www.sst.dk/…/Informationsmateriale_FAQ-til-boernefa…

Eller se spørgsmål og svar til børn og forældre her: https://www.sst.dk/corona/faq#corona-faq-boern

Tingene går stærkt, og det anbefales derfor, at man holder sig løbende opdateret med Sundhedsstyrelsen anbefalinger på www.sst.dk/corona

23.3.20

Skolelukning forlænget til efter påske
På baggrund af Statsministerens pressemøde den 23.3.20 forlænges lukningen af Aabenraa Statsskole til og med mandag den 13. april.

20.3.20

Rektor ønsker god weekend til alle.
Så er første hjemmeskoleuge snart gået, og alle har vænnet sig lidt mere til den nye og anderledes måde at være Aabenraa Statsskole på. Skolegården er flot i solskin, men stille uden jer – godt at I følger myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme. I dag kl. 12 er alle 3.g elever gået i gang med den store opgave, Studieretningsprojektet, som heldigvis fint kan laves hjemmefra. Held og lykke til jer. Alle ønskes rigtig god weekend. Pas på jer selv og hinanden. Mvh. Lone Mailandt-Poulsen

12.3.20

Aabenraa Statsskole er lukket

Efter statsministerens pressemøde den 11. marts og melding om lukning af uddannelsesinstitutioner, har Aabenraa Statsskole besluttet at aflyse alle aktiviteter øjeblikkeligt.
Der er ingen skoleaktiviteter fra torsdag morgen den 12. marts. Skolens elever orienteres løbende via intranettet Lectio om virtuel undervisning mm.