Vi ønsker at styrke vores tilbud til elever med behov for ekstra hjælp til læsning, og derfor søger vi en læsevejleder, der har undervisningskompetence i et eller flere gymnasierelevante undervisningsfag. Du kommer til at indgå i et team med skolens anden læsevejleder. Læsevejlederne arbejder med enkeltelever, grupper af elever og er sparringspartnere for skolens øvrige lærere.

Alt efter fagkombination og kompetence kan vi tilbyde en fast ansættelse på deltid eller fuld tid.

Du er også velkommen til at søge, selvom du endnu ikke er uddannet læsevejleder. Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde som læsevejleder som en del af dit gymnasielærerjob.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Kommunen har fokus på at udvikle byen som uddannelsesby. Vi har omkring 850 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 100 ansatte. Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på elevmotivation og ungdomskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af underviserjobbet.

Skolen har nyrenoverede og nybyggede faciliteter. Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 28. januar kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 6

Tiltrædelse 1. marts eller snarest muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.