Featured indlæg på forsideKalenderLedige stillingerNyhedAabenraa statsskole 100 år

Da vi får flere elever tilbage på skolen, søger vi en ekstra supervisor på deltid til test af Covid19.

Du skal vejlede og overvære eleverne, når de udfører selvtests. Derudover kan det være nødvendigt i et begrænset omfang at foretage tests.

En del af jobbet vil være at indberette dokumentation fra test til Sundhedsstyrelsen i samarbejde med administrative kolleger på Aabenraa Statsskole.

Erfaring inden for sundhedsområdet er ikke et krav, da oplæring vil foregå.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til den 30. juni 2021 – med mulighed for forlængelse.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vi ønsker at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For evt. yderlige oplysninger: Kontakt vicerektor Torben Bjerring 74 62 23 11

Send en kort ansøgning til e-mail til Rektor Lone Mailandt-Poulsen lmp@statsskole.dk