Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Smilene strålede, og stemningen var spændt af forventning, da årets første studenter sprang ud på Aabenraa Statsskole mandag morgen.
Klokken 8.30 afsluttede Denis Mir sin sidste eksamen og kunne dermed kalde sig årets første STX-student.

Hans sidste fag var Almen Studieforberedelse med emnet iskerneboringer på Grønland.

Efter endt eksamen tager han et år til Schweiz, hvor han skal arbejde og samtidig får tid til at overveje sine fremtidsplaner.
Årets første studenter under de blå huer sprang ud på samme tid kl. 9.30, da Jane Nedergaard blev årets første HF-student, og Alexander William Klinke blev årets første student på HF-ASF. De afsluttede begge med en eksamen i faget dansk. Jane var oppe i argumentation og retorik, mens Alexander havde trukket et stykke af Ludvig Holberg fra oplysningstiden.
Både Jane og Alexander drømmer om at læse psykologi på universitetet, men hvor Alexander håber på at kunne komme i gang lige efter sommerferien, planlægger Jane et sabbatår, hvor hun vil arbejde.

Traditionen tro ventede familie og venner spændte for at modtage de nyudsprungne studenter med huer, lykønskninger og roser i knitrende cellofan. Skolens forhal summer festligt indtil onsdag, hvor de sidste huer bliver sat på årets studenter af venner og familie.

Forude venter dimission, studenterkørsel og en spændende fremtid.

Stort tillykke til Denis, Jane, Alexander og alle de øvrige studenter!