Dimission 2019

Årets dimission for skolens afgangselever afholdes fredag den 28. juni kl. 15.00-ca.17.00 i Sønderjyllandshallen. Herefter er der forfriskninger i skolegården på Forstallé 14 efterfulgt af fotografering.

Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere. Festen starter kl. 19.00.

Til alle ansøgere på Aabenraa Statsskole – reservation af uddannelsesplads.

Til alle ansøgere til Aabenraa Statsskole

Der er i dag den 30. april sendt brev om reservation af uddannelsesplads til alle ansøgere til Aabenraa Statsskole i skoleåret 2019-20.

Brevet er sendt til din e-Boks (hvis du er under 18 år, er beskeden sendt til dine forældres e-boks).

Sydslesvigske ansøgere har modtaget brevet via e-mail.

Kulturfestival 2019

Kom og oplev musik, film, lyrik og billedkunst, når Aabenraa Statsskole åbner dørene til årets Kulturfestival onsdag den 8. maj.
Alle er velkomne.

Har du ikke nået at søge ind endnu?

Så fortvivl ikke. Der er enkelte ledige pladser på Statsskolens HF og STX. Du kan søge på optagelse.dk eller rette direkte henvendelse til vores ansvarlige for optagelse på tlf. 7462 23 11.

Information til ansøgere pr. 1. marts

• Du får ca. 15. marts kvittering for modtagelse af ansøgning.
  • Du får inden 1. maj besked om reservation af uddannelsesplads.
  • Din plads er reserveret, ind til vi kan vurdere, om du kan optages på stx eller hf, jf optagelsesbekendtgørelsen. Det vil for de fleste elever være lige før sommerferien starter.

Besøgsdage på Aabenraa Statsskole!

Besøgsdage på Aabenraa Statsskole! På en besøgsdag kommer du til at opleve en almindelig skoledag på AASS. Du vil blive sat sammen med nogle af vores kontaktelever, som vil tage dig med gennem deres skoledag, vise dig rundt på skolen og generelt introducere dig til det at være elev på AASS. Vi tilbyder følgende besøgsdage:…

Brobygning for 10. klasse

Skal du i brobygning på Aabenraa Statsskole i uge 47-49, kan du læse velkomstbrevet med praktisk information her

God efterårsferie

Aabenraa Statsskole ønsker alle en rigtig god efterårsferie. Vi ses i uge 43.

Invitation til 1g elev- og forældrearrangement

Aabenraa Statsskole inviterer til 1g elev- og forældrearrangment torsdag den 4. oktober klokken 17.00-ca. 18.30. Til arrangementet vil vi bla. fortælle om at gå i gymnasiet og om skolens studieretninger, så eleverne er klædt på til studieretningsvalget den 8. oktober. Du kan læse mere om arrangementet her

Kulturfestival 2018

Onsdag den 2. maj åbner Aabenraa Statsskole dørene til årets Kulturfestival. Her udstiller skolens billedkunstelever deres eksamensprojekter, musikholdene spiller, koret optræder, og der er fysik og lyrik på programmet. Kulturfestival 2018 foregår rundt omkring på skolen fra kl. 19.00.

Næste skridt

Kontakt vejleder

Træffetid: Alle hverdage kl. 9 – 14

Email: vejledning@statsskole.dk

Se vejlederside
Gå til optagelse.dk

Hvis du har bestemt dig og blot søger optagelse skal du gøre det via optagelse.dk.

Optagelse.dk

Hent Skolebrochure 2017

Hent vores skolebrochure STX og HF som PDF.

Hent

Hent HF ASF 2015 brochure

Hent vores skolebrochure om vores HF ASF uddannelse som PDF.

Hent