Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverKalenderNyhed

Besøgsdage på Aabenraa Statsskole!

På en besøgsdag kommer du til at opleve en almindelig skoledag på AASS. Du vil blive sat sammen med nogle af vores kontaktelever, som vil tage dig med gennem deres skoledag, vise dig rundt på skolen og generelt introducere dig til det at være elev på AASS.

Vi tilbyder følgende besøgsdage:

• Mandag d. 21/1
  • Mandag d. 4/2
  • Mandag d. 18/2
  • Fredag d. 22/2

Du tilmelder dig ved at sende mail til jo@statsskole.dk. Du bedes i mailen angive tlf.nr og hvilket fagområde der interesserer dig mest (naturvidenskab, samfundsvidenskab, sprog eller musik) – så vil vi forsøge at tilpasse dit besøg ud fra dine interesser.

Hvis du har spørgsmål om skolen, om vores studieretninger, om booking af besøgsdag eller andet, er du velkommen til at ringe til os på 7462 2311.

Program for vores besøgsdage:

Kl. 8.30-8.45: Du bydes velkommen af skolens vejleder eller uddannelsesleder og elevrepræsentant.
Kl. 8.45-9.30: Rundvisning på skolen og samtale med kontaktelever
Kl. 9.30-9.55: Frikvarter sammen med kontaktelever
Kl. 9.55-11.25: Undervisning i den klasse, som du besøger, sammen med dine kontaktelever
Kl. 11.25-11.55: Frokostpause. Skolen giver en sandwich.
Kl. 11.55-13.25: Undervisning i den klasse, som du besøger, sammen med dine kontaktelever.
Kl. 13.30-13.50: Afrunding af dagen sammen med vejleder eller uddannelsesleder og mulighed for at stille spørgsmål