Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverKoncertNyhedBigbandet Pianoforte spiller

Aabenraa Statsskolens Bigband Pianoforte gav den gas torsdag, da de ad flere omgange holdt koncert for både elever fra kommunens 6.-9. klasser og eleverne på Aabenraa Statsskole! Masser af god stemning med talentfulde musikere blandt skolens elever. En af Bigbandets musikere, der fik mulighed for at spille en solo, fortæller:” Det er specielt at spille solo, da man ellers spiller stykker der er skrevet ned. I en solo har man mere frihed til at være kreativ og udtrykke sig på sin egen måde.” Han uddyber:” Man får mulighed for at give sit eget præg til sangen, og når folk så klapper, føler man en form for accept.” (Victor, 20m)

Bigbandet Pianoforte spiller