Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedChristina Toldbo viser rumraket

“Biologi i rummet” var i fokus, astrofysikeren Christina Toldbo gæstede Aabenraa Statsskole. Christina Toldbo er phd-studerende og beskæftiger sig selv med at navigere og lande rumfartøjer både på fremtidige rejser til Månen og Mars.

I foredraget kunne Christina Toldbo fortælle om NASA’s og ESA’s fremtidige planer for udforskning af rummet og om hvordan biologi, såsom planter, dyr og bakterier kan være med til at sikre menneskers overlevelse på andre planeter.

“Jeg synes det var et spændende oplæg, hvor man kunne mærke at hun virkelig var passioneret, og samtidig brugte hun gode modeller, som gav et godt indblik i for eksempel rumfartøjet” -Naja, 20z

Foredrag med Christina Toldbo

Christina Toldbo viser rumraket