Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedStudieretningsdag om det amerikanske præsidentvalg

…. da to af skolens samfundsfagsklasser tidligere på ugen prøvede, hvad det vil sige at være en del af det amerikanske politiske spil som en del af en studieretningsdag, der varede hele skoledagen. I et spil mellem republikanere, demokrater, nyhedsbureauer og lobbyister havde eleverne alle rollerne, og både fantasien og dedikationen var i top. Fra rigtige politiske holdninger, til anklager om, at demokraterne har børn i kælderen. Alle aspekter af en traditionel valgkamp blev dækket. Der gik business i den for nogle elever, der efter studieretningsdagen opnåede en stor forståelse af forhandling og det amerikanske præsidentvalg.