Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFestFor forældreFor nye eleverKalenderKoncertNyhedGallabillede med med 8 piger

Sæt kryds i kalenderen, for foråret og sommeren 2022 bliver budt velkommen med en stribe festlige begivenheder på Aabenraa Statsskole.

Fredag den 29. april: Gallafest

Den røde løber er rullet ud, når afgangseleverne på Aabenraa Statsskole er inviteret til gallafest for første gang siden 2019. Eleverne ankommer klassevis fra kl. 16.30, og alle har mulighed for at se den festlige ankomst på Forstallé.

Læs mere om galla her.

Tirsdag den 10. maj: Kulturfestival

Til kulturfestivalen på Aabenraa Statsskole præsenterer eleverne årets projekter i de kunstneriske fag, skolens kor Crescendo optræder og meget mere. Kulturfestivalen foregår rundt omkring på skolen, og alle er velkomne. Kulturfestival 2022 starter kl. 19.00 og slutter ca. 21.30. Der er mulighed for at købe kage og drikkevarer.

Torsdag den 12. maj: VERTIGO

VERTIGO er Aabenraa Statsskoles filmfestival, hvor skolens mediefagselever viser forårets eksamensproduktioner for alle, der har lyst til at se dem. Her kan deltagere og dommere stemme om årets bedste elevfilm i udvalgte kategorier. Efter prisuddelingen er der fest for eleverne.

Fredag den 24. juni: Dimission

Den traditionsrige dimission for skolens elever afholdes i år fredag den 24. juni, hvor årets studenter bliver fejret og får overrakt deres eksamensbeviser. Dimissionen bliver holdt i Statsskolens aula fra kl. 10.00-12.30. Af hensyn til antal aulapladser kommer der tilmelding via skolens hjemmeside.

Hold øje med siden her 👀 – den vil løbende blive opdateret med mere information om de forskellige begivenheder.

Vi glæder os til et festligt forår 🙂