Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Aabenraa Statsskole deltager i projektet “Uddannelse og Bildung i grænselandet”, der har til formål at styrke tysk i grænselandet. Som led i projektet fungerer statsskoleelever som Deutsch-Botschafter (tyskambassadører) på de lokale folkeskoler, hvor elever gennem en række elev-til-elev-undervisningsbesøg skal skabe gode oplevelser med tysk og opmærksomhed om tysk som karrierevej i grænselandet.

Onsdag d. 21.8.2019 holdt vi en “Kennenlern-Workshop” for nye Deutsch-Botschafter på Aabenraa Statsskole. Hvert Botschafter-hold havde hjemmefra forberedt en ryste-sammen-øvelse, som de vil bruge til deres første elev-til-elev-undervisningsbesøg på folkeskolen. Grupperne fik afprøvet deres ideer på hinanden, gav hinanden feedback på deres ideer og fik en masse inspiration til andre mulige øvelser og aktiviteter. Grupperne glæder sig nu til deres første undervisningsbesøg.

På billedet ses nogle af de i alt 21 Botschaftere.