Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedPolitikere til paneldebat

Hvad synes partierne om karakterkrav, og hvad skal der ske med grænsekontrollen ?

Dette var spørgsmål skolens elever stillede de forskellige partimedlemmer og folketingskandidater, der var på besøg på Aabenraa Statsskole. Det var fem elever fra 2g, der var ordstyrere for dagens debat og som opstillede udvalgte emner, som politikerne undervejs skulle debattere.

Der var fokus på emnerne: Klima, unge og køn. Skolens elever fik på den måde indblik i de forskellige kandidaters mærkesager og politik og fik efterfølgende også muligheden for at stille spørgsmål til enkelte kandidater.

“Det var en spændende paneldebat, der fik gang i partimedlemmerne der gjorde, at mine medstuderende og jeg selv synes det var fedt.”
Julie, fra Samfundsfagslinjen

TV Syd kiggede forbi. Du kan se hele TV Syds indslag fra paneldebatten her.
(Indslaget starter ca. 09.00 inde i udsendelsen)

DR P4 Syd kiggede også forbi for at snakke med et par af skolens elever om deres holdning til atomkraft som en del af valgdebatten.
Du kan høre indslaget fra DR P4 Syd her.
(Indslaget starter ca. 01.20.15 inde i udsendelsen)

Politikere til paneldebat