Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverKalenderNyhed

Et stort tak til de mange interesserede der besøgte os til Åbent Gymnasium i dag.

Skolen har hele dagen summet af aktivitet, og mange har fået en snak om STX-studieretninger og HF-fagpakker og om dagligdagen på Aabenraa Statsskole. Guider har vist rundt på skolen, og de besøgende har hele dagen haft mulighed for at besøge klasserne, hvor Genforeningen 2020 har dannet rammerne om dagens undervisning.
Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

JydskeVestkysten kiggede også forbi til Åbent Gymnasium og fik en snak med et par af de besøgende om fremtidsplaner og mulige uddannelsesvalg. Du kan læse artiklen her.