Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedFarshad Kholgi

”Rødgrød med fløde” er rigtig svært at udtale, når man lige er ankommet til Danmark og skal lære det danske sprog. Og sådan var det også for Farshad Kholgi, da han som teenager var flygtet til Danmark sammen med sin mor og stod i et nyt land, en ny kultur, et nyt sprog og samtidig skulle håndtere sin spirende pubertet, savnet til sit hjemland og kuldsejlede drømme om at blive historiefortæller.
Men historiefortæller er han, Farshad Kholgi! Og hans evner som skuespiller var heller ikke til at tage fejl af, da han fangede Statsskolens elever med sin gribende fortælling. Ved hjælp af fagter og forrygende fortælleteknik gengav han flugten til Danmark og vigtigheden af at holde fast i gode venner, kritisk tænkning og gode forbilleder.

Farshad Kholgi