Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFestFor forældreFor nye eleverNyhedGallabillede med med 8 piger

Fredag den 10. marts: Bigbandets forårskoncert

Kom til koncert med bigbandet Pianoforte, når de byder foråret velkommen til den traditionsrige forårskoncert fredag den 10. marts kl. 19.30. Alle er velkomne, så tag din nabo, tante og søster med til en hyggelig aften med god musik i Statsskolens aula.
Entré: 50 kr.
Med studiekort: 25 kr.
Gratis for børn under 12

 

Fredag den 29. april: VERTIGO

VERTIGO er Aabenraa Statsskoles filmfestival, hvor skolens mediefagselever viser forårets eksamensproduktioner for alle, der har lyst til at se dem. Efter filmvisningen er der prisuddeling og fest for skolens elever. Nærmere tidspunkt kommer senere.

 

Torsdag den 4. maj: Gallafest

Den røde løber er rullet ud, når Statsskolens elever ankommer til galla torsdag den 4. maj. Eleverne ankommer klassevis, og alle er velkomne til at overvære den festlige ankomst foran Statsskolen på Forstallé. Nærmere tidspunkt kommer senere.

 

Onsdag den 10. maj: Kulturfestival

Til Kulturfestivallen på Aabenraa Statsskole præsenterer eleverne årets projekter i de kunstneriske fag, skolens kor Crescendo optræder og meget mere. Kulturfestivallen foregår rundt omkring på skolen, og alle er velkomne. Nærmere tidspunkter kommer senere.

 

Fredag den 23. juni: Dimission

Fredag den 23. juni kl. 10.00 er der dimission i skolens aula, hvor årets studenter får udleveret deres eksamensbevis. Om aftenen er der dimissionsfest for studenterne klokken 18.00. Mere information om festlighederne kommer senere.

 

Se også skolens ferieplan her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 74 62 23 11
Vi glæder os til at se jer 🙂