Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever i Zoo

Rytterstatuer ved Amalienborg, sensommerliv på Islands Brygge og etnobotanik på Københavns Universitet var blandt de ting en af skolens 3g-klasser oplevede på en ekskursion til København i fagene dansk og biologi.

Eleverne nåede langt omkring i løbet af et par dage – både i faglige emner og antal gåede kilometer. Blandt andet var eleverne på rundvisning på Christianshavn og i omegnen af Amalienborg for at lære om kolonitiden, mens aftenprogrammet bød på Henrik Ibsens kanoniske ”Et dukkehjem” i Skuespilhuset.

På biologifronten besøgte eleverne Københavns Zoo, hvor de arbejdede med stofskifte hos ensvarme og vekselvarme dyr – og på Pharmaschool under KU lærte de om etnobotanik og jagten på helbredende planter til lægemiddelindustrien i afsidesliggende egne af verden.

Tak for postkort 😊

Udsigt ved Islands Brygge