Featured indlæg på forsideFestFor forældreKalenderNyhed

De sidste eksamener venter forude, og der er nu ikke lang tid til, at dette års HF-studenter får de blå huer på. Traditionen tro får HF-studenterne huen på efter sidste eksamen. I år ligger de sidste eksamener fra den 22. til den 24. juni.

Huepåsætning

De første HF-studenter springer ud mandag den 22. juni – en festlig dag, hvor der foregår mange ting på skolen. Af hensyn til igangværende prøver og huedag på STX, skal familie og pårørende tage imod og fejre HF-studenterne følgende steder på skolen:

18r: Rotunden
18p: Sprogtorvet
18q: Sprogtorvet

Tirsdag den 23. juni og onsdag den 24. juni er der mere plads, så da kan I være på Sprogtorvet og i forhallen.

Når studenten har fået hue på, er der mulighed for at fejre med medbragte bobler og kransekage.

Dimission

Dette års dimission foregår klassevis, og hver elev må have tre (3) gæster med til dimissionen.

HF-ASF har dimission tirsdag den 23. juni

18r har dimission kl. 16.00-17.30 i skolens Auditorium.

HF har dimission onsdag den 24. juni

18p har dimission kl. 15.00i Idrætshuset. Kl. 15.45 er der fotografering i dansesalen

18q har dimission kl. 16.00 i Idrætshuset. (studenterne skal starte med fotografering i dansesalen kl. 16.00).

Her fejrer vi årets studenter med taler, musik og overrækkelse af eksamensbeviser – skolen er vært ved et glas bobler og kransekage.
Hele arrangementet varer omkring en time (45 minutter til dimission og 15 minutter til fotografering)

Praktiske oplysninger

Aabenraa Statsskole overholder myndighedernes retningslinjer for afstand og hygiejne. Læs mere på www.sst.dk/corona og www.coronasmitte.dk

Vi ser frem til at tage imod de gæster, der skal se dette års studenter springe ud.
Vi beder alle udvise hensyn og følge skolens anvisninger vedrørende arrangementets afholdelse. Den 22. juni foregår der mange ting på skolen, og der vil derfor være guider i skolens forhal og skolegård, som kan hjælpe ved eventuelle spørgsmål.

Hvis studenterne ellers deres gæster oplever symptomer på COVID-19, må man IKKE møde op til arrangementet.
Hvis man selv eller ens gæster er i en særlig risikogruppe, bør man tage særlige forholdsregler.

Vi glæder os til at se jer til en festlig fejring med tradition og fornyelse!