Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed21p grafitti

Nu må vi endelig tage på ekskursioner, studieture og hytteture igen. Det er vi RIGTIG glade for, og flere klasser har været afsted de sidste uger. Du kan læse om nogle af turene her:

1hf var i starten af september samlet på Knivsbjerg på en ryste sammen tur. Udover aktiviteter som bumperballs og klatring prøvede vores elever også kræfter med grafiti.
Om aftenen var der tid til bålhygge og skumfidusristning. Turen blev afsluttet med langbold og spandeboldkampe næste formiddag. Resultaterne af grafitikonkurrencen kan ses i A-fløjen.

HF introtur 1  HF introtur

21o grafitti  21p grafitti  21q grafitti  21s grafitti

20f var mandag i uge 36 i Lübeck med historie og tysk for dels at lære om middelalderen på Hansemuseum samt lære om tysk politik fra Willy Brandt Haus samt at se efter tysk valgkamp i gaderne.

20f museum  20f Lübeck

19e var i uge 36 på ekskursion til København bl.a. med besøg på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken, gåtur med hjemløse fra Gadens Stemmer i Indre By og besøg på arbejdermuseet i Rømersgade. Vejret var godt, og humøret var højt hele vejen, selvom der blev gået rigtig meget.

19e i Kbh

I løbet af uge 41 og 46 sender vi 2hf og 2g afsted på studietur i både det nordlige og østligste Danmark. Rigtig god tur – vi håber, I sender et postkort 😊