Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverKalenderNyhedBrochure forside 2022

Oplev Aabenraa Statsskole til Åbent Gymnasium lørdag den 29. januar kl. 10.00-13.00

Besøg Aabenraa Statsskole lørdag den 29. januar kl. 10.00-13.00, når vi åbner dørene til Åbent Gymnasium på Forstallé 14.

Her kan du få et indblik i, hvordan undervisningen forløber på en skoledag, få en snak med vejledere og lærere og høre om vores STX-studieretninger og HF-fagpakker.

Vi følger myndighedernes Covid19-retningslinjer og vil derfor gerne have en idé om, hvor mange gæster vi kan forvente til Åbent Gymnasium. Hvis du forventer at deltage til Åbent Gymnasium, vil vi derfor bede dig udfylde nedenstående tilmeldingsblanket, så vi kan tage bedst muligt imod vores gæster på dagen.

Tilmelding til Åbent Gymnasium 2022

Tilmeldingen er ikke bindende, og det vil også være muligt at deltage uden forudgående tilmelding. Gæster til Åbent Gymnasium skal have gyldigt Coronapas og anvende mundbind.

Hold øje med siden her, hvor der inden længe kommer et program for dagen.

Hvis du har spørgsmål, til Åbent Gymnasium eller til vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74622311.

På forsiden af hjemmesiden finder du også videoer fra skolen, vores brochurer, information om optagelse, om vores uddannelser og ikke mindst om skolens liv.

Vi glæder os til at møde jer!