Ledige stillinger

Innovation, erhvervsøkonomi mf.

En af vores medarbejdere har fået nyt job i geografisk nærhed af sin bopæl. Derfor søger Aabenraa Statsskole en ny underviser – med eller uden pædagogikum – fra 1. august 2019. Kandidater med innovation, naturgeografi, informatik og erhvervsøkonomi foretrækkes.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Kommunen har fokus på at udvikle byen som uddannelsesby. Vi har omkring 850 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 95 ansatte. Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på elevmotivation og ungdomskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af underviserjobbet.

Aabenraa Statsskole er en skole med nyrenoverede og nybyggede faciliteter. Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgninger med bilag modtages kun via gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist 23. maj 2019.

Samtaler og ansættelser finder sted 27. maj 2019. Alle ansøgere får besked, når stillingen er besat.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.