Ledige stillinger

Aabenraa Statsskole søger engageret underviser i fysik og/eller kemi pr. 1. februar 2023

Vil du være vores nye kollega?

En af vores dygtige undervisere i fysik og kemi har fået nyt job, og vi søger derfor en ny kollega til en fast stilling pr. 1. februar 2023.

Aabenraa Statsskole søger en underviser, der i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer brænder for at give eleverne den bedst mulige undervisning og for faglig og pædagogisk udvikling for alle elevtyper.

Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på motivation og en sund læringskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af jobbet som underviser på Aabenraa Statsskole.

Pædagogisk og faglig udvikling samt intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt, ligesom kollegial sparring og et godt arbejdsmiljø er centralt for alle gymnasiets ansatte. Som nyansat får man tildelt en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Det naturvidenskabelige miljø på skolen er stærkt: omkring 40 procent af gymnasiets STX elever vælger en af de naturvidenskabelige studieretninger. Vi har omkring 700 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 90 ansatte. Læs mere om Aabenraa Statsskole på www.statsskole.dk

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist fredag d. 12. januar.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og forventes afsluttet i uge 3.

Tiltrædelse 1. februar.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.