Ledige stillinger

En af vores kemilærere har valgt at søge nye veje, og vi tilbyder derfor en stilling i kemi gerne i kombination med biologi eller et andet relevant fag.

Alt efter fagkombination og kompetence kan vi tilbyde en fast eller midlertidig ansættelse på deltid eller fuld tid.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Kommunen har fokus på at udvikle byen som uddannelsesby. Vi har omkring 850 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 100 ansatte. Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på elevmotivation og ungdomskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af underviserjobbet.

Aabenraa Statsskole er en skole med nyrenoverede og nybyggede faciliteter – ikke mindst naturvidenskab har gode faciliteter. Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Angiv gerne om du ønsker fuld tid eller deltid.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist mandag den 17. september kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 38.

Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.