AABENRAA STATSSKOLE SØGER ENGAGERET UNDERVISER I BIOLOGI PR. 1. AUGUST.

Vil du være vores nye biologi-underviser pr. 1. august 2022?

En af vores dygtige undervisere skal i pædagogikum, og vi søger derfor en ny kollega til et årsvikariat i biologi og gerne et andet gymnasierelevant fag pr. 1. august 2022.

Aabenraa Statsskole søger en underviser, der i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer brænder for at give eleverne den bedst mulige undervisning og for faglig og pædagogisk udvikling for alle elevtyper.

Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes dannelse, udvikling og trivsel, vi har fokus på motivation og en sund læringskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af jobbet som underviser på Aabenraa Statsskole. Det naturvidenskabelige miljø på gymnasiet er stærkt: omkring 40 procent af STX eleverne vælger en af de naturvidenskabelige studieretninger, og ca. 30 procent af HF-eleverne vælger fagpakken ”Sundhed” med biologi som et af de bærende fag.

Pædagogisk og faglig udvikling samt intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt, ligesom kollegial sparring og et godt arbejdsmiljø er centralt for alle gymnasiets ansatte. Som nyansat får man tildelt en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.  Vi har omkring 750 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF og vi er 90 ansatte. Læs mere om Aabenraa Statsskole på www.statsskole.dk

Kontakt rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist mandag d. 2. maj 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og forventes afsluttet i uge 19.

Tiltrædelse 1. august.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.