Ledige stillinger

Barselsvikariat i biologi og idræt fra marts

Vi søger en underviser med kompetence i biologi og idræt til ansættelse i en tidsbegrænset stilling fra 9. marts til 30/6 2020. Afhængig af holdoprettelsen til august vil der være mulighed for en forlængelse af vikariatet indtil 31/12 2020. Vikariatet er en fuldtidsstilling.

Du er velkommen til at søge både som ledig gymnasielærer, og som nyuddannet akademiker med lyst til at prøve kræfter med gymnasielærerjobbet. Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Kommunen har fokus på at udvikle byen som uddannelsesby. Vi har omkring 825 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 100 ansatte. Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på elevmotivation og ungdomskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af underviserjobbet.

Aabenraa Statsskole er en skole med nyrenoverede og nybyggede faciliteter – ikke mindst idræthuset, der lige har gennemgået en stor renovering. Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist 23. januar.

Ansættelsessamtaler i uge 5

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.