Fast stilling på Aabenraa Statsskole

En af vores dygtige undervisere har fået nyt job, og søger derfor en ny kollega til en fast fuldtidsstilling pr. 1. august.

Vi søger en underviser, der i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer brænder for at give eleverne den bedst mulige undervisning og for faglig og pædagogisk udvikling for alle elevtyper.

Vi er særligt interesserede i kandidater med et eller flere af fagene: dansk, naturgeografi, billedkunst og informatik. Vi foretrækker kandidater der har undervisningskompetence i flere fag.

Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på motivation og en sund læringskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af jobbet som underviser på Aabenraa Statsskole.

Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Vi har omkring 830 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 100 ansatte. Læs mere om Aabenraa Statsskole på www.statsskole.dk

Vi opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist fredag d. 22. maj kl. 12.00, men vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 22.

Tiltrædelse 1. august.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Du bedes angive om du også har interesse i tidsbegrænset (deltids)ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.