Ledige stillinger

Aabenraa Statsskole har i det kommende skoleår to barselsvikariater, som kan søges både separat og  samlet

I perioden 2.august til 5. november søger vi en vikar i biologi, gerne med kemi og/eller biotek. Ansættelsesgraden er 67% eller efter nærmere aftale.

I perioden 8. november til 30.juni 2022 søger vi en vikar i biologi. Der er tale om fuldt timetal.

Vi er interesserede i ansøgere både med og uden pædagogikum. Der stilles mentorordning og introduktion til rådighed, og du bliver del af ambitiøse faggrupper, der har et rigtig godt samarbejde.  Du kan arbejde både hjemme og på skolen, hvor vi tilbyder en personlig arbejdsplads til alle ansatte.

Vi søger en underviser, der aktivt går ind i udviklingen af det faglige og pædagogiske miljø og som brænder for at give eleverne den bedst mulige undervisning og bidrage til faglig og personlig udvikling for alle elevtyper.

Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på motivation og en sund læringskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af jobbet som underviser på Aabenraa Statsskole.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Vi har omkring 800 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 95 ansatte. Læs mere om Aabenraa Statsskole på www.statsskole.dk

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen på e-mail (lmp@statsskole,dk) eller telefon 51 19 27 59 for yderligere oplysninger.

Ansøgningsfrist 2. august.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse 5. august eller snarest derefter.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk og du bedes anføre, om du er interesseret i begge vikariater eller et af dem.

Du kan her se jobopslaget på gymnasiejob.dk