Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Mød nogle af skolens lærere og tag en snak med dem, når vi holder online Åbent Hus i morgen kl. 10-13. Her vil lærerne fortælle om STX-studieretninger og HF-fagpakker, og du har mulighed for at chatte eller tale med dem. Nogle af skolens elever vil også lave forsøg hjemmefra – for eksempel skal et par af eleverne lave biotekforsøg med bladselleri.

Du kan også komme på en virtuel rundvisning og chatte med vejledere, skolens ledelse og Sydtrafik.

Du kan her se programmet og tilmelde dig online Åbent Hus i morgen.

Vil du allerede gerne nu have et “kig indenfor” på Aabenraa Statsskole, har du her mulighed for at læse mere i vores brochure, se små film om STX og HF og se billeder af skolens klasselokaler.

Du kan også tjekke siden med oplysninger for kommende elever – Her kan du blandt andet læse mere om optagelse.

Åbent Hus 1 Åbent Hus 2