Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever modtager undervisning

…. kommer verden til sprogeleverne.

Almindeligvis kommer Aabenraa Statsskoles supersproglige elever, som har spansk som studieretningsfag, på studietur til Spanien, hvor vi har et samarbejdsgymnasium i Toledo. Men grundet den aktuelle coronasituation kan vi ikke sende elever til Spanien på udveksling eller studietur for at lære sprog og få større kendskab til spansk kultur.

Men vore aktuelle supersproglige elever i 3g fra 18a er til gengæld i gang med et projekt hvor de kan lære spansk og komme tæt på et land og en kultur vi almindeligvis ikke kommer fysisk tæt på grundet afstanden.

18a undervises for øjeblikket virtuelt af spansklærere fra det centralamerikanske land Guatemala. Vore elever har virtuelt hørt foredrag om Guatemala og coronasituationen i landet. Endvidere skal de lave interviews med guatemalanske spansklærere via Skype.

Således får vore supersproglige elever forhåbentligt en uforglemmelig og lærerig oplevelse nu de desværre ikke kan komme ud at rejse.