Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedMatematik til naturvidenskabsfestival

Hvad sker der egentlig når to tektoniske plader bevæger sig langs hinanden? Det var blot et af de mange spørgsmål Statsskolens 1.Gere kunne få svar på til den årlige NV-dag. Den traditionelle NV-dag, arrangeres hvert år af 3.Gerne på Statsskolen, hvor de får en mulighed for at videreformidle kernestof fra naturfagsundervisningen igennem spændende og engagerende forsøg. Blandt forsøgene var i år demonstrationer af hvordan forskellige vulkantyper påvirker landskabet, samt forsøg med skrigende vingummibamser, brintoveriltes indvirkning på kroppen, osmose i vandpest, DNA i frugt og rødkåls evne til at skabe alle regnbuens farver.

Forsøg med rødkålForsøg med rødkål

KemiforsøgKemiforsøgKemiforsøgKemiforsøg

KemiforsøgKemiforsøgKemiforsøg

Forsøg med frugtForsøg med frugt