Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedTeaterTeaterforestillingen BOHR

“Verden rummer mere end hvad, vi kan se og mærke”
Fysikkens verden var i centrum, da performancekompagniet “GLiMT” gæstede Aabenraa Statsskole. Gennem deres teaterforestilling “BOHR” hylder de atomfysikeren Niels Bohr, som modtog Nobelprisen i fysik for præcis 100 år siden.
Forestillingen var inspireret af Niels Bohrs ide om at verden rummer meget mere end det vi mennesker kan se, mærke og kontrollere, og samtidig udfordres fysikkens love gennem en stærk kropslig, visuel og sanselig forestilling. Eleverne fik et helt særligt indblik i Bohrs tanker og forestillingen afslørede, hvordan den normale verdensopfattelse gemmer på utroligt mange hemmeligheder.

Teaterforestillingen BOHR

Teaterforestillingen BOHR Teaterforestillingen BOHR Teaterforestillingen BOHR Teaterforestillingen BOHR

Teaterforestillingen BOHR Teaterforestillingen BOHR Teaterforestillingen BOHR