Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedDommer afgiver point til Sprogfestival

Fredag eftermiddag blev vinderne af Sprogfestival 2022 kåret under jubelråd og klapsalver fra et oplagt elevpublikum og et mindst lige så oplagt dommerpanel. 17 modige slammere optrådte med så forskellige titler som ”Jul”, ”Fuck, jeg elsker øl”, Ich bin ein Zwilling” og ”Deus est mortuus, ego sum deus”.

Vinderen af årets Sprogfestival 2022 blev Shanna med slammet ”Childhood as an Asian child”.

På andenpladsen kom en gruppe bestående af Lina, Emma og Anna med slammet ”Netto ghetto”, der med handlede om at arbejde i Netto.

Sidst, men absolut ikke mindst, indtog Karoline en flot tredjeplads med slammet ”Bag Facaden”.

Et kæmpestort tillykke til alle vinderne – og tak til alle for de skarpe, sprøde og sjov slams!

Vi glæder os allerede til næste år 😊

Overrækkelse af førstepladsen

Shanne bliver kåret som vinder af Sprogfestival 2022 med slammet “Childhood as an Asian child”

Linda, Emma og Anna vinder andenpladsen