Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever i Gram Lergrav

Der var ankeldyb mudder og højt humør, da tre klasser fra Aabenraa Statsskole tog på ekskursion til Gram Lergrav og Mandø i faget naturgeografi. I lergraven fik eleverne en rundvisning og vejledning i udgravning af fossiler, hvorefter de selv prøvede lykken med fossiljagt – her blev fundet fossiler af både snegle, muslinger og fisk. Eleverne fik også mulighed for at kigge på lergravens store fossiler af hvaler og hajtænder på lergravens museum. Der var meget vådt i lergraven, og eleverne kom ud med adskillige kilo mudder på støvlerne 😊 Heldigvis var der børster og vandhaner udenfor museet, så der var mulighed for at vaske mudder af, inden turen gik videre med bussen mod Mandø.

På Mandø skulle elevere lære om Vadehavet – turen derud foregik med traktorbus via Ebbenvejen. På Mandø skulle eleverne blandt andet måle højden på diget og undersøge plantedækkets fordeling på øen.

Bustur til Gram Lergrav

Elever i Gram Lergrav

I traktorbus på vej til Mandø

Elever på Mandø