Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhed

Vi har fået postkort fra Manchester, hvor elever fra 17p og 17q i denne uge er på studietur med fagene engelsk og samfundsfag.
I Manchester har eleverne blandt andet besøgt Danish Crown, hvor eleverne fik et indtryk af en dansk virksomhed med et kæmpe internationalt netværk samt et indblik i, hvordan livet er for en ung dansk praktikant i England. Eleverne besøgte også Manchester Citys stadion, der med plads til over 50.000 tilskuere gjorde et stort indtryk. Som en af eleverne konstaterede “Bare lidt større end Aabenraa Stadion” 🙂 Ud over det faglige program var der også rig mulighed for hygge med på tværs af klasserne – og med mulighed for at smage mad fra mange kontinenter. Alt i alt en uge med mange oplevelser i rejserygsækken.