Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever på studietur

I sidste uge var Aabenraa Statsskoles 2.G elever på studietur. På turen besøgte hver af klasserne forskellige steder i Danmark, der skulle bidrage til læringen i relevante fag. En af klasserne, 20be, besøgte sammen med deres lærere forskellige museer, kirker og andre seværdigheder i København. En af klassens elever fortæller:” Jeg oplevede turen som en god form for læring, da vi fik mulighed for at se udstillinger og kirker der var historie-og religionsrelaterede. Vi besøgte f.eks.  en udstilling om Danmarks krigshistorie, hvor vi fik lov til at stille en masse spørgsmål til fortiden. Desuden besøgte vi en synagoge og kunne stille spørgsmål til en pensioneret rabbiner.” (Thilde, 20be) Alt i alt, en meget spændende studietur med masser af ny viden, og sociale aktiviteter i top.