Featured indlæg på forsideFor forældreNyhedPåskeliljer

Kære alle.
Vi har rundet tre ugers virtuel undervisning, og jeg er stadig imponeret over, hvor hurtigt og dygtigt alle har omstillet sig til den nye og anderledes hverdag i gymnasiet. Det går rigtig godt for langt størsteparten af skolens elever med den virtuelle undervisning, og studievejlederne og lærerne er klar til at hjælpe og opmuntre de elever, der har behov for det. I onsdags blev SSO afleveret og i dag er det SRP, det var en flot indsats af alle skoens afgangselever.
Statsministerens forsigtigt positive udmelding om, at Danmark måske gradvist åbner igen efter påskeferien, blev vi glade for at høre. Hvornår det kan blive skolernes tur til at slå dørene op igen ved vi ikke, men vi skal huske, at det kun kommer til at ske, hvis vi fortsat holder afstand og følger myndighedernes anbefalinger. Husk det, for vi vil gerne snart igen kunne møde alle vores glade og skønne elever igen. Enkelte af os arbejder stadig på skolen en gang imellem, og som I kan se, har jeg fanget Pedel Bjarke med mit kamera. Bjarke holder afstand og passer på, og siger at han glæder sig til I kan møde igen, for hvem skal han nu gå og fortælle alle sine gode historier til.. ??
Følg med i Lectio, hvor jeg sender meddelelser ud til jer, hvis der i løbet af påsken sker noget nyt i forhold skolens aktiviteter. I ønskes alle sammen en rigtig god påskeferie. Pas på jer selv og hinanden.
Mvh. Lone Mailandt-Poulsen