Åbent arrangementFeatured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedForside på skolebrochure 2023

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 28. januar kl. 10-13, hvor vi holder Åbent Gymnasium på Aabenraa Statsskole. Her kan du få et kig ind i undervisningen i klasselokalerne, snakke med elever, vejledere og lærere og høre om vores uddannelser på STX og HF. Efter en fælles velkomst i skolens aula kan du enten opleve skolen på egen hånd eller deltage i rundture med vores elevguider – de er nemme at få øje på i deres blå hoodies.
Rundt omkring på skolen kan du opleve forskellige fag, når lærere og elever inviterer til at prøve forskellige aktiviteter.

Indtil da kan du se vores helt nye skolefilm, hvor du kan høre eleverne fortælle om uddannelser og studieliv, få et kig ind på skolen og få en fornemmelse af skolens liv.

Du kan også tage et kig i vores skolebrochurer:

Brochure STX & HF 2023

Brochure HF-ASF 2023

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 62 23 11 eller på mail aabenraa@statsskole.dk

Vi glæder os til at se dig!