Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever sidder på café

Aabenraa Statsskoles ”Deutsch-Botschafter” (tyskambassadører) har været på en solrig og spændende ekskursion i det nordlige Tyskland.

På første dag gik turen til Hamborg, hvor vi besøgte Det danske Generalkonsulat, gik på opdagelse i Hamborgs forskellige bydele og havde workshop om elev til elev-undervisning og dansk-tyske sprogaktiviteter.

På anden dagen besøgte vi Thor-Heyerdahl-Gymnasium i Kiel, hvor vi havde en masse dansk-tyske sprogøvelser sammen med skolens danskhold og afprøvede vores egne ideer fra workshoppen. Afslutningsvis besøgte vi Christian-Albrecht-Universität i Kiel, hvor en tidligere Statsskole-elev, Maylis Rossberg, viste rundt og gav os et spændende indblik i det danske mindretal og i den tyske universitetsverden og studenterlivet i Kiel.

Elever foran historisk bygning

Elever i undergrundsbanen

Elever og lærere arbejder udenfor