Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedStudenter hejser flag

Studenterdagene blev skudt i gang, da de første studenter på Aabenraa Statsskole sprang ud i morges og sammen hejste flaget foran skolen i samme øjeblik som sommersolen brød igennem. Inden da var de første studenter blevet modtaget med roser, champagne og konfettirør af venner og familie, der var kommet for at fejre studenterne og sætte de blå og røde huer på.

Årets første student på STX blev Andreas L. Christensen, der efter sidste eksamen i spansk ser frem til et år som skiguide i Østrig. Herefter sigter han på en international karriere – muligvis inden for erhvervsjura.

På HF blev Nadja W. Jessen den første student. Hun afsluttede med en eksamen i dansk og har også planer om et sabbatår inden en videregående uddannelse banker på.

Malthe N. Lynggard blev årets første HF-ASF-student og afsluttede også i faget dansk. Malthe har planer om at starte på medicinstudiet i Odense efter nogle gymnasiale suppleringskurser.

Studenterfestlighederne fortsætter de næste to dage, hvor familie og venner tager imod de nyudsprungne studenter med røde og blå huer, bobler, kransekage og konfetti i lange baner 😊

Årets dimission foregår på fredag i skolens aula, hvor alle årets studenter samles klokken 10.00. Du kan læse mere om dimissionen her

Vi ønsker alle årets studenter et kæmpestort tillykke – og held og lykke fremover!

Første STX-elev

Første HF-elev