Featured indlæg på forsideFestFor forældreKalenderNyhedStudenter hejser flag

Sommeren har meldt sin ankomst, og de første studenter er her til morgen sprunget ud på Aabenraa Statsskole i en sky af lykønskninger, smil og konfetti. Efter en studietid præget af corona, var glæden og lettelsen ikke til at tage fejl af, da de nyudsprungne studenter kom ud fra deres sidste eksamen og blev modtaget af familie og nære pårørende, der ventede spændt for at sætte de blå og røde huer på.

Årets første student på HF var Camilla O. Mikkelsen fra 19p, der planlægger en karriere inden for salg. På HF-ASF blev den blå hue sat på Alex B. Mathiasen, der påtænker at læse til lærer. Årets første STX-student var Jacob B. Jensen, der vil brug sin naturvidenskabelige uddannelse på arkæologistudiet i Århus. De tre første studenter hejste flaget sammen til klapsalver fra familie og pårørende.

Festlighederne fortsætter de næste to dage, hvor årets studenter bliver modtaget med huer, bobler og roser i knitrende cellofan i skolens nyrenoverede aula og udendørs

Årets dimission foregår på fredag den 25. juni i skolens aula. Du kan se læse mere om dimissionen og se tidsplanen for de forskellige klasser på siden studenterdage og dimission 2021 (Link)

Vi ønsker alle årets studenter et stort tillykke – og held og lykke fremover!

Første HF student

Første STX- student 1 Første STX-student 2