Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedElever på gåtur

Her kan du høre to af eleverne på Aabenraa Statsskole fortælle, hvordan det er at gå i skole hjemmefra, hvad man gør for at holde motivationen oppe, og hvordan man holder kontakten med klassekammeraterne:

“Som alle andre gymnasieelever, sidder vi også hjemme bag skærmen. Vi savner virkelig skolen og det sociale liv, men vi prøver at få det bedste ud af den virtuelle dagligdag. Det samme gør lærerne.

”Lærerne prøver at få os væk fra skærmen, og lave forskellige aktiviteter. I historie har vi været ude at gå en tur, og snakket med en klassekammerat om et historisk emne. I idræt har vi dyrket crossfit i et fællesopkald. Det er motiverende at lave det sammen hver for sig” – Katrine (18z)

”På samme måde har jeg oplevet af lærerne tænker kreativt, for at få os væk fra skærmen. I psykologi skulle vi gå en tur i skoven, og beskrive hvilke vitalitetsfølelser vi oplevede. I musik har vi set en musical, og analyseret musicalsangene i grupper. Som et lille break arrangerede min musiklærer en snemandskonkurrence, hvilket bragte smilet frem på læben hos mange os” – Clara (18mn)

Til trods for at skoledagen er herhjemme, prøver vi stadig at holde humøret højt. Vi får det bedste ud af hverdagen, og går bl.a. en masse ture sammen. Skolen har også taget initiativ til nogle aktiviteter, for at holde humøret højt hos os elever. Der har bl.a. været fælles virtuel morgensamling for hele skolen, virtuelle frikvartersmøder, og man kan lige nu deltage i en fotokonkurrence.

Vi glæder os enormt meget til at komme tilbage på skolen, og få vores ”normale” hverdag tilbage.”