Vores uddannelser


jacobandersen.net

STX

Hvis du gerne vil have en bred fagrække og samtidig fordybe dig i en studieretning, passer STX til dig. Med de rette fagvalg er STX kompetencegivende til alle videregående uddannelser.

HF

Hf er for dig, som gerne vil hurtig fremad, og som vil have en gymnasial uddannelse på to år. Du kan søge om optagelse på hf efter 9. klasse. Hf består af en bred række af fag og perioder med praktik og projektarbejde, som er målrette dit videre uddannelsesvalg.
jacobandersen.net

HF ASF

HF ASF er for unge mennesker med en ASF diagnose. Hvis du har afsluttet 9. klasse og har en diagnose, kan du søge ind på dette tilbud. HF ASF giver dig kompetencer og er adgangsgivende på lige fod med de andre HF tilbud.

Nyheder om uddannelser


 • Første skoledag efter ferien

  Velkommen til skoleåret 2018/19   Kommende elever og kursister i 1g og 1hf: Første skoledag er onsdag den 8. august klokken 8.45. 05 – 13.10. Vi mødes i skolens aula kl. 08.45. Velkomstbrev med praktiske informationer om skolestart m.m. er fremsendt i uge 27 – du kan også læse velkomstbrevet her Elever fra 18r møder efter…

 • Årets første studenter

    Mandag morgen sprang årets første studenter på Aabenraa Statsskole ud i smukt solskin. Den første STX-student under huen blev Oliver fra 3f, mens Julie fra 2q og Victoria fra 2r blev de første studenter på hhv. HF og HF-ASF. Skolens forhal summer af spænding og lykønskninger indtil onsdag, hvor de sidste røde og blå…

 • Overvejer du HF? Hør elever fortælle om at gå på HF i ny video

    Overvejer du HF? Så kan du i vores nye, flotte video høre eleverne fortælle om HF på Aabenraa Statsskole. Hvis du er interesseret i at gå på HF efter sommerferien, kan du stadig nå at sende en ansøgning til skolen. Du har mulighed for at læse vores brochure her. Har du brug for at…

 • Dimission 2018

  Dimission for skolens afgangselever afholdes fredag den 29. juni kl. 15.00- ca. 17.00 i Sønderjyllandshallen.
  Herefter er der forfriskninger i skolegården på Forstallé 14 efterfulgt af fotografering.

  Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere. Festen starter klokken 18.30.

 • Kulturfestival – tak til alle fremmødte

  Udover at opleve kunst og musik i lange baner kunne skolens gæster sidste onsdag også deltage i fysikforsøg og lytte til oplæsning af engelsk poesi. Der var med andre ord oplevelser for enhver smag til årets kulturfestival.
  Tak til Kristófer, 17e for billeder.

   

   

 • Acta 17,11-legatet

  Opgaveformuleringen til årets Acta 17,11 Legat er nu offentliggjort.

  Du kan se opgaveformuleringen her.

 • Gallafest

  Smukke afgangselever fra 3g og 2hf ankom i torsdags til gallefest i Sønderjyllandshallen. Efter maden dansede de kommende studenter Les Lanciers til stor glæde for de fremmødte forældre.
  Se flere billeder fra aftenen her:
  http://billeder.statsskole.dk/p590271678

 • Kulturfestival 2018

  Onsdag den 2. maj åbner Aabenraa Statsskole dørene til årets Kulturfestival. Her udstiller skolens billedkunstelever deres eksamensprojekter, musikholdene spiller, koret optræder, og der er fysik og lyrik på programmet. Kulturfestival 2018 foregår rundt omkring på skolen fra kl. 19.00.