Vores uddannelser


jacobandersen.net

STX

Hvis du gerne vil have en bred fagrække og samtidig fordybe dig i en studieretning, passer STX til dig. Med de rette fagvalg er STX kompetencegivende til alle videregående uddannelser.

HF

Hf er for dig, som gerne vil hurtig fremad, og som vil have en gymnasial uddannelse på to år. Du kan søge om optagelse på hf efter 9. klasse. Hf består af en bred række af fag og perioder med praktik og projektarbejde, som er målrette dit videre uddannelsesvalg.
jacobandersen.net

HF ASF

HF ASF er for unge mennesker med en ASF diagnose. Hvis du har afsluttet 9. klasse og har en diagnose, kan du søge ind på dette tilbud. HF ASF giver dig kompetencer og er adgangsgivende på lige fod med de andre HF tilbud.

Nyheder om uddannelser


 • Kulturfestival – tak til alle fremmødte

  Udover at opleve kunst og musik i lange baner kunne skolens gæster sidste onsdag også deltage i fysikforsøg og lytte til oplæsning af engelsk poesi. Der var med andre ord oplevelser for enhver smag til årets kulturfestival.
  Tak til Kristófer, 17e for billeder.

   

   

 • Acta 17,11-legatet

  Opgaveformuleringen til årets Acta 17,11 Legat er nu offentliggjort.

  Du kan se opgaveformuleringen her.

 • Gallafest

  Smukke afgangselever fra 3g og 2hf ankom i torsdags til gallefest i Sønderjyllandshallen. Efter maden dansede de kommende studenter Les Lanciers til stor glæde for de fremmødte forældre.
  Se flere billeder fra aftenen her:
  http://billeder.statsskole.dk/p590271678

 • Kulturfestival 2018

  Onsdag den 2. maj åbner Aabenraa Statsskole dørene til årets Kulturfestival. Her udstiller skolens billedkunstelever deres eksamensprojekter, musikholdene spiller, koret optræder, og der er fysik og lyrik på programmet. Kulturfestival 2018 foregår rundt omkring på skolen fra kl. 19.00.

   

 • Forårskoncert i sommervejr

  Selv ikke det smukke vejr kunne holde de mange musikglade gæster væk, da Bigbandet Pianoforte fredag aften bøde foråret velkommen til et brag af en forårskoncert. Det var et bigband i topform der med både nye numre og gamle kendinge som ”Birdland” og ”Den flyvende hollænder” sendte stemningen højt til vejrs. Tak til alle der…

 • Dimission 2018

  Dimission for skolens afgangselever afholdes fredag den 29. juni kl. 15.00- ca. 17.00 i Sønderjyllandshallen.
  Herefter er der forfriskninger i skolegården på Forstallé 14 efterfulgt af fotografering.

  Om aftenen er der dimissionsfest på skolen for afgangselever og lærere. Festen starter klokken 18.30.

 • Optagelse på HF – Du kan nå det endnu!

  Hvis du er interesseret i at gå på HF efter sommerferien, kan du stadig nå at sende en ansøgning til skolen. Du har mulighed for at læse vores brochure her. Har du brug for at snakke med en vejleder, inden du træffer valget om uddannelse, ring da til tlf.nr. 74 62 23 11. Du kan…