Vores uddannelser


jacobandersen.net

STX

Hvis du gerne vil have en bred fagrække og samtidig fordybe dig i en studieretning, passer STX til dig. Med de rette fagvalg er STX kompetencegivende til alle videregående uddannelser.

HF

Hf er for dig, som gerne vil hurtig fremad, og som vil have en gymnasial uddannelse på to år. Du kan søge om optagelse på hf efter 9. klasse. Hf består af en bred række af fag og perioder med praktik og projektarbejde, som er målrette dit videre uddannelsesvalg.
jacobandersen.net

HF ASF

HF ASF er for unge mennesker med en ASF diagnose. Hvis du har afsluttet 9. klasse og har en diagnose, kan du søge ind på dette tilbud. HF ASF giver dig kompetencer og er adgangsgivende på lige fod med de andre HF tilbud.

Nyheder om uddannelser


 • Til alle ansøgere på Aabenraa Statsskole – reservation af uddannelsesplads.

  Til alle ansøgere til Aabenraa Statsskole

  Der er i dag den 30. april sendt brev om reservation af uddannelsesplads til alle ansøgere til Aabenraa Statsskole i skoleåret 2019-20.

  Brevet er sendt til din e-Boks (hvis du er under 18 år, er beskeden sendt til dine forældres e-boks).

  Sydslesvigske ansøgere har modtaget brevet via e-mail.

 • Kulturfestival 2019

  Kom og oplev musik, film, lyrik og billedkunst, når Aabenraa Statsskole åbner dørene til årets Kulturfestival onsdag den 8. maj.
  Alle er velkomne.

 • Optagelse på HF – Du kan nå det endnu!

  Hvis du er interesseret i at gå på HF efter sommerferien, kan du stadig nå at sende en ansøgning til skolen. Du har mulighed for at læse vores brochure her. Har du brug for at snakke med en vejleder, inden du træffer valget om uddannelse, ring da til tlf.nr. 74 62 23 11. Du kan…

 • Har du ikke nået at søge ind endnu?

  Så fortvivl ikke. Der er enkelte ledige pladser på Statsskolens HF og STX. Du kan søge på optagelse.dk eller rette direkte henvendelse til vores ansvarlige for optagelse på tlf. 7462 23 11.

 • Information til ansøgere pr. 1. marts

   

  • Du får ca. 15. marts kvittering for modtagelse af ansøgning.
  • Du får inden 1. maj besked om reservation af uddannelsesplads.
  • Din plads er reserveret, ind til vi kan vurdere, om du kan optages på stx eller hf, jf optagelsesbekendtgørelsen. Det vil for de fleste elever være lige før sommerferien starter.
 • Kommende elev?

  Tænker du på at søge ind på Aabenraa Statsskole?
  Så kan du læse mere om optagelse, studieretninger, praktiske oplysninger mm. her

 • Besøgsdage på Aabenraa Statsskole!

  Besøgsdage på Aabenraa Statsskole! På en besøgsdag kommer du til at opleve en almindelig skoledag på AASS. Du vil blive sat sammen med nogle af vores kontaktelever, som vil tage dig med gennem deres skoledag, vise dig rundt på skolen og generelt introducere dig til det at være elev på AASS. Vi tilbyder følgende besøgsdage:…

 • Åbent Gymnasium 2019 – sæt kryds i kalenderen

  Til åbent gymnasium kan du få et indblik i, hvordan undervisningen forløber på en helt almindelig skoledag. Få generel orientering om STX- og HF-uddannelsen og oplev skolen i praksis. Lørdag den 26. januar 2019 – åbent hus kl. 10.00-13.00 09.30                Musik i aulaen (Big Band) 10.00                Rektor Lone Mailandt-Poulsen byder velkommen Elever fortæller om overgangen…