Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedVinderne af Vertigoprisen

Fredag før Kr. Himmelfart stod i prisuddelingens tegn på Aabenraa Statsskole. Her blev afholdt ikke færre end to prisuddelinger i mediefag og innovation.

I aulaen var den røde løber rullet ud til skolens filmfestival VERTIGO, hvor mediefagseleverne dyster om priser inden for kategorier som Bedste produktion og bedste idé. Den prestigefyldte VERTIGO Award 2022 gik til Klara, Julie, Julie og Parmis fra 19g20hMe og filmen FOMO, der handler om det besværlige i at navigere i et liv med så mange muligheder, at de umuligt alle sammen kan udforskes. Vinderfilmen kan ses her.

I Studiecenteret blev EDGE Awards afholdt for første gang. Her dystede skolens innovationselever om at pitche den bedste idé over for medstuderende og dommere fra det lokale erhvervsliv. Her vandt Bleron, Christian, Morten og Anders fra 19gin1 den allerførste EDGE Award for den skarpeste idé med et projekt om lækkert, bæredygtigt toiletpapir af bambus, mens Storm P. Prisen for den mest finurlige idé gik til et en gruppe, der havde opfundet et “coutdown ur, der tæller ned til fredag”.

Et kæmpestort tillykke til vinderne 😊

Vinderne af Vertigoprisen

Vinderne af Vertigoprisen 2022 – Klara, Julie, Julie og Parmis fra 19g20hMe med filmen FOMO

Vertigo prisuddeling