Featured indlæg på forsideFor forældreFor nye eleverNyhedRektor byder velkommen

Der var kæmpe opbakning fra Statsskolens hjemsendte elever, da dagens morgensamling blev live streamet fra Aabenraa Statsskole.

Rektor Lone indledte morgensamlingen med opmuntrende ord til skolens hjemsendte elever samt en opfordring til at bruge de muligheder, skolen tilbyder for støtte og kontakt i disse tider. Rektor orienterede også om, at der lige nu arbejdes med en løsning for terminsprøverne i uge 6 og de øvrige opgaver, der kan tænkes at følge med en eventuel forlængelse af den nuværende nedlukning.

Slutteligt opfordrede rektor eleverne til komme med ideer til fremtidige virtuelle fællessamlinger.

Herefter tog idrætslærer Rikke over og førte alle gennem fem minutters pausegymnastik hjemme på stuegulvet.
Ude i skolegården kunne man efter dagens pausegymnastik ”møde” Bjarke pedel og hans nye ”praktikant” Morten – hos dem var konklusionen klar. Skolen er tom uden jer elever – og vi glæder os til, at alle er tilbage igen!

Idrætslærer Rikke vejleder i pausegymnastik

Pausegymastik   Pausegymnastik  Pausegymnastik